• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης: Θέλω όλη η Κρήτη να βαφτεί γαλάζια

  Κάλεσμα συσπείρωσης και διαμόρφωσης μιας νέας πορείας για τη χώρα από τις 8 Ιουλίου έστειλε από το εκλογικό κέντρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που πραγματοποιεί από το πρωί επίσκεψη στο Ηράκλειο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Κάλεσμα συσπείρωσης και διαμόρφωσης μιας νέας πορείας για τη χώρα από τις 8 Ιουλίου έστειλε από το εκλογικό κέντρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που πραγματοποιεί από το πρωί επίσκεψη στο Ηράκλειο.

  Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε μεταξύ άλλων: «Η κάλπη της 26ης Μαΐου και η μεγάλη πολιτική νίκη άνοιξε το δρόμο για την 7η Ιουλίου. Όμως, η κάλπη δεν είναι γεμάτη, πρέπει ξανά να γεμίσει με γαλάζια ψηφοδέλτια, και γι΄ αυτόν το λόγο τις 15 μέρες που μένουν για τις εκλογές δεν εφησυχάζουμε. Εισπράττω τον παλμό της νίκης και αυτόν μεταφέρω εδώ στην Κρήτη, για την οποία έχω μεγάλη προσδοκία και έχω θέσει ψηλά τον πήχη. Θέλω ολόκληρη η Κρήτη να βαφτεί γαλάζια και να εκλέξουμε 10 βουλευτές».

  Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ λέγοντας ότι αποτυπώνουν τη στόχευση της διεύρυνσης και της ανανέωσης: «Ήρθαν και έρχονται κοντά μας άνθρωποι από άλλους χώρους. Συμπολίτες που είναι πρώτη φορά μαζί μας, γιατί αναγνωρίζουν ότι είμαστε η μόνη μεγάλη δύναμη με τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε στους πολίτες καλύτερη ζωή. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε όσους θέλουν να έρθουν στην πολιτική μας οικογένεια».

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα που παρουσίασε χθες, είπε ότι θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα και στόχος είναι από τη μια άκρη στην άλλη της χώρας ο κόσμος να μάθει το αναπτυξιακό σχέδιο της ΝΔ.

  «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ωριμότητα της ελληνικής κοινωνίας, και το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής έρχεται από παντού. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να καταμετρηθεί και το τελευταίο ψηφοδέλτιο μέσα στην κάλπη, για να μπορέσουμε το βράδυ της 7ης Ιουλίου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαραυγή μιας νέας Ελλάδας» είπε ο κ. Μητσοτάκης, που ζήτησε από τους πολίτες ισχυρή εντολή.

  «Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων την επόμενη μέρα. Θα δουλέψουμε σκληρά και αποφασιστικά, αλλά για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το σχέδιό μας χρειαζόμαστε ισχυρή εντολή. Από εδώ, το Ηράκλειο και την Κρήτη, κάνω προσωπική έκκληση να με εμπιστευτείτε και να οδηγήσουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα στην ανάπτυξη» τόνισε συμπληρώνοντας ότι μεγάλη του προσδοκία και στόχος είναι το νησί να βαφτεί γαλάζιο, «κάτι που δεν είχε γίνει ούτε το 1990, στη μεγάλη τότε πολιτική νίκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

  Στο εκλογικό κέντρο του κόμματος τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκαν θερμά στελέχη και μέλη της ΝΔ, ενώ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Βαγγέλης Καρκανάκης, υποδέχτηκε τον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά που σας υποδεχόμαστε τελευταία φορά ως αρχηγό της αντιπολίτευσης, αφού την επόμενη φορά η υποδοχή μας θα είναι σε εσάς ως πρωθυπουργό».

  (Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk