Στην εκπομπή One Talk Weekend φιλοξενήθηκε ο Κλέων Γρηγοριάδης, ηθοποιός και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25.

«Είμαστε το πρώτο κόμμα παγκοσμίως που έχει ημερομηνία λήξης» είπε, τονίζοντας πως η αιτία δημιουργίας του δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Μιλώντας για τον επικεφαλής του κόμματος, ο κ. Γρηγοριάδης ανέφερε πως ο κ. Βαρουφάκης έχει λύσσα στην ψυχή του για την υπεράσπιση των συμπατριωτών μας, και εξαπέλυσε δριμεία κριτική στα κόμματα που κυβερνούσαν τα χρόνια των μνημονίων για τις πολιτικές τους.

«Αυτό που ζούμε την τελευταία δεκαετία είναι ό,τι χειρότερο μπορούμε να ζήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έκανε λόγο για κοινό μέτωπο που απαιτείται κατά του φασισμού. «Οφείλουμε να συνεργαστούμε δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι κατά των φασιστών» τόνισε, προσθέτοντας πως οφείλουμε να λύσουμε το πρόβλημα με ορθολογισμό.

Ακόμη, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην υπουργού Οικονομικών κατά το α’ εξάμηνο του 2015, ενώ κληθείς να σχολιάσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «προεκλογικά μας θύμισε τη χειρότερη εκδοχή του βαθέος ΠΑΣΟΚ».

Σε ό,τι αφορά ενδεχόμενες συνεργασίες την επόμενη των εκλογών, ο κ. Γρηγοριάδης τόνισε πως «θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με οποιονδήποτε επιδιώκει τη σωτηρία της πατρίδας μας», χαρακτηρίζοντας πάντως την ίδια ώρα τους κκ. Τσίπρα και Μητσοτάκη εγκλωβισμένους στο ρόλο τους.

Ερωτώμενος δε σε τι διαφέρει το ΜέΡΑ25 από τα άλλα κόμματα, υποστήριξε πως «εμείς λέμε ποιοι δεν θέλουμε να μας ψηφίσουν. Δεν θέλουμε να μας ψηφίσει πάρα πολύ μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Δεν θέλουμε να μας ψηφίσει κανένας ρατσιστής, κανένας που δέρνει τη γυναίκα του, κανένας που πειράζει σκυλιά στο δρόμο και κυρίως δε θέλουμε να μας ψηφίσει κανένας που φαντάζεται πως είμαστε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε» είπε, υπογραμμίζοντας πως το κόμμα του δεν θα πάει να διαπραγματευτεί με κανένα, αντιθέτως θα νομοθετήσει τα αυτονόητα μονομερώς.

Πηγή: Onetv.gr