Δ. Μηλάκας στο One Channel: Oι Ευρωπαίοι οφείλουν να καταδικάσουν τις δραστηριότητες της Τουρκίας

κ. Μηλάκας, μιλώντας με τους Δ. Νασόπουλο και Γ. Χουδαλάκη, επεσήμανε ωστόσο τις παραμέτρους οι οποίες εμποδίζουν την Ευρώπη να λάβει ιδιαίτερα σκληρά μέτρα και κυρώσεις κατά της Τουρκίας, αναφερόμενος στα οικονομικά συμφέροντα και τις δυναμικές μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών και Άγκυρας.

«Δεν μπορούν να διασώσουν τα προσχήματα, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη παραβίαση ευρωπαϊκού εδάφους. Oι Ευρωπαίοι οφείλουν να καταδικάσουν τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ και να χρησιμοποιήσουν πολύ σκληρή γλώσσα» δήλωσε στην εκπομπή One Report ο Δημήτρης Μηλάκας, λίγο πριν ανακοινωθούν τα τελικά μέτρα των 28 της ΕΕ κατά της Τουρκίας.

Ο κ. Μηλάκας, μιλώντας με τους Δ. Νασόπουλο και Γ. Χουδαλάκη, επεσήμανε ωστόσο τις παραμέτρους οι οποίες εμποδίζουν την Ευρώπη να λάβει ιδιαίτερα σκληρά μέτρα και κυρώσεις κατά της Τουρκίας, αναφερόμενος στα οικονομικά συμφέροντα και τις δυναμικές μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών και Άγκυρας.

Πηγή: onetv.gr

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk