• Αναζήτηση
 • Ζάππειο: Ένας ασφαλίτης σε κάθε δέντρο στη βόλτα Τσίπρα-Βασιλικού

  Εντύπωση προκάλεσαν στους χρήστες του διαδικτύου οι φωτογραφίες από τη βόλτα του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Βασιλικό στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν ξεκινήσει η μπόρα Το μεσημέρι της Τετάρτης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εντύπωση προκάλεσαν στους χρήστες του διαδικτύου οι φωτογραφίες από τη βόλτα του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Βασιλικό στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν ξεκινήσει η μπόρα το μεσημέρι της Τετάρτης.

  Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ήπιαν καφέ και περπάτησαν σε ένα κυριολεκτικά άδεια Ζάππειο όπου άνδρες της Ασφάλειας του πρωθυπουργού «περιφρουρούσαν» όλο το σημείο.

  Σημειώνεται πως χτες ο  Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλη Βασιλικό, στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου.

  Βέβαια όπως φαίνεται και από τα παρακάτω tweets αυτό που συζητήθηκε περισσότερο στο Twitter ήταν κυρίως το γεγονός πως δεν υπήρχε καθόλου κόσμος στο Ζάππειο, ενώ η παρουσία αστυνομικών ήταν τουλάχιστον ασφυκτική.  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk