Ζάππειο: Ένας ασφαλίτης σε κάθε δέντρο στη βόλτα Τσίπρα-Βασιλικού

Εντύπωση προκάλεσαν στους χρήστες του διαδικτύου οι φωτογραφίες από τη βόλτα του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Βασιλικό στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν ξεκινήσει η μπόρα Το μεσημέρι της Τετάρτης.

Εντύπωση προκάλεσαν στους χρήστες του διαδικτύου οι φωτογραφίες από τη βόλτα του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Βασιλικό στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν ξεκινήσει η μπόρα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ήπιαν καφέ και περπάτησαν σε ένα κυριολεκτικά άδεια Ζάππειο όπου άνδρες της Ασφάλειας του πρωθυπουργού «περιφρουρούσαν» όλο το σημείο.

Σημειώνεται πως χτες ο  Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλη Βασιλικό, στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου.

Βέβαια όπως φαίνεται και από τα παρακάτω tweets αυτό που συζητήθηκε περισσότερο στο Twitter ήταν κυρίως το γεγονός πως δεν υπήρχε καθόλου κόσμος στο Ζάππειο, ενώ η παρουσία αστυνομικών ήταν τουλάχιστον ασφυκτική.Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk