• Αναζήτηση
 • Συναντήσεις ελληνικής αντιπροσωπείας με Ακάρ για τα ΜΟΕ

  Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει ανέβει η ένταση μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας με αφορμή και τις γεωτρήσεις του «Πορθητή» στην κυπριακή ΑΟΖ, ωστόσο όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Άμυνας, ολοκληρώθηκε ο 2ος γύρος συναντήσεων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ της ελληνικής και τουρκικής αντιπροσωπείας

  Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει ανέβει η ένταση μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας με αφορμή και τις γεωτρήσεις του «Πορθητή» στην κυπριακή ΑΟΖ, ωστόσο όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Άμυνας, ολοκληρώθηκε ο 2ος γύρος συναντήσεων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ της ελληνικής και τουρκικής αντιπροσωπείας.

  Όπως έγινε γνωστό, οι συζητήσεις εστιάστηκαν στις δραστηριότητες στο πλαίσιο ΜΟΕ σε τεχνικό επίπεδο, για την  πρόληψη και αποφυγή αδικαιολόγητων εστιών έντασης κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων. Οι συζητήσεις αυτές, έγιναν μάλιστα την ημέρα όπου η Τουρκία πραγματοποιεί ασκήσεις με πραγματικά πυρά μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου.

  Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας έγιναν δεκτοί, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, από τον Υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk