• Αναζήτηση
 • Α. Καρακούσης στο One Channel: Δεν αναμένω να γίνει κάτι συγκλονιστικό στα ελληνοτουρκικά

  «Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι κατευναστικά. Οι Τούρκοι θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι των υδρογονανθράκων και θέλουν να το κάνουν με τους καλύτερους όρους» συμπλήρωσε ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνης Καρακούσης

  «Δεν αναμένω να γίνει κάτι συγκλονιστικό στα Ελληνοτουρκικά» είπε, μεταξύ άλλων, στο δελτίο ειδήσεων του One Channel ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνης Καρακούσης.

  «Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι κατευναστικά. Οι Τούρκοι θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι των υδρογονανθράκων και θέλουν να το κάνουν με τους καλύτερους όρους» συμπλήρωσε ο κ. Καρακούσης.

  Ερωτηθείς για την κούρσα διαδοχής του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Κομισιόν, υπογράμμισε πως «υπήρχαν ενστάσεις από την προηγούμενη περίοδο. Υπήρχαν πολλοί που αντιδρούσαν. Τώρα θα γίνει παζάρι για τις θέσεις». «Θα πρέπει να βρεθεί ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής για την Κομισιόν» κατέληξε.

   

   

  Πηγή: onetv.gr

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk