• Αναζήτηση
 • Γιατί ακύρωσε την ομιλία του στον ΣΕΒ ο Αλέξης Τσίπρας

  Η ακύρωση της ομιλίας Τσίπρα στον ΣΕΒ, στο παρά πέντε της εκδήλωσης – λένε επικριτές του πρωθυπουργού – έγκειται στο ότι ο ίδιος θέλει να τονώσει το αριστερό του προφίλ ενόψει των εθνικών εκλογών και η παρουσία σε μία τέτοια εκδήλωση δεν θα λειτουργούσε υπέρ του

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Παρά το γεγονός ότι  προσκλήθηκε και είχε προγραμματιστεί να παρευρεθεί στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ, τελικά έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα δώσει σήμερα το παρών στην εκδήλωση.

  Επισήμως, αυτό που διαρρέεται είναι ο κ. Τσίπρας ανέβαλε την ομιλία του στον ΣΕΒ εξαιτίας την προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ που προγραμματίστηκε για σήμερα στο Θησείο.

  Η ακύρωση της ομιλίας Τσίπρα στον ΣΕΒ, στο παρά πέντε της εκδήλωσης – λένε επικριτές του πρωθυπουργού – έγκειται στο ότι ο ίδιος θέλει να τονώσει το αριστερό του προφίλ ενόψει των εθνικών εκλογών και η παρουσία σε μία τέτοια εκδήλωση δεν θα λειτουργούσε υπέρ του.

  Έτσι, όπως έγινε γνωστό, στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα βρεθεί ο Γιάννης Δραγασάκης ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό.

  Στη σημερινή εκδήλωση, αναμένεται να μιλήσει ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα αναφερθεί εκ νέου στο σχέδιο του για μείωση φόρων, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και προσέλκυση επενδύσεων.

  Δείτε επίσης
  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk