• Αναζήτηση
 • Γιατί ακύρωσε την ομιλία του στον ΣΕΒ ο Αλέξης Τσίπρας

  Η ακύρωση της ομιλίας Τσίπρα στον ΣΕΒ, στο παρά πέντε της εκδήλωσης – λένε επικριτές του πρωθυπουργού – έγκειται στο ότι ο ίδιος θέλει να τονώσει το αριστερό του προφίλ ενόψει των εθνικών εκλογών και η παρουσία σε μία τέτοια εκδήλωση δεν θα λειτουργούσε υπέρ του

  Παρά το γεγονός ότι  προσκλήθηκε και είχε προγραμματιστεί να παρευρεθεί στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ, τελικά έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα δώσει σήμερα το παρών στην εκδήλωση.

  Επισήμως, αυτό που διαρρέεται είναι ο κ. Τσίπρας ανέβαλε την ομιλία του στον ΣΕΒ εξαιτίας την προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ που προγραμματίστηκε για σήμερα στο Θησείο.

  Η ακύρωση της ομιλίας Τσίπρα στον ΣΕΒ, στο παρά πέντε της εκδήλωσης – λένε επικριτές του πρωθυπουργού – έγκειται στο ότι ο ίδιος θέλει να τονώσει το αριστερό του προφίλ ενόψει των εθνικών εκλογών και η παρουσία σε μία τέτοια εκδήλωση δεν θα λειτουργούσε υπέρ του.

  Έτσι, όπως έγινε γνωστό, στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα βρεθεί ο Γιάννης Δραγασάκης ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό.

  Στη σημερινή εκδήλωση, αναμένεται να μιλήσει ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα αναφερθεί εκ νέου στο σχέδιο του για μείωση φόρων, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και προσέλκυση επενδύσεων.

  Δείτε επίσης
  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk