Για την έντονη παρουσία καλλιτεχνών και άλλων διασημοτήτων σε ψηφοδέλτια κομμάτων μίλησε μέσα από την εκπομπή One Talk Weekend ο ηθοποιός και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ορφανός.

Σύμφωνα με τον κ. Ορφανό «πολύς κόσμος επιχειρεί να μπει απότομα στην πολιτική, χωρίς πρώτα να περάσει από κομματικά καλούπια» και συνέχισε λέγοντας «οι πολίτες καλούνται να σκεφτούν αν κάποιος επειδή είναι διάσημος ή πετυχημένος στη δουλειά του είναι και ικανός του λύσει όποια προβλήματα έχει». Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά «τα κόμματα φωνάζουν τους καλλιτέχνες ως κράχτες».

Αναφερθείς στο Ποτάμι, με το οποίο εξελέγη βουλευτής, είπε πως επρόκειτο για μια «ελευθεριακή κολέκτιβα». Από την άλλη πλευρά, μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ είπε πως «είχε μια οραματική διάσταση και στήριζε τον πολιτισμό» καθώς και ότι «τα έργα τα ΠΑΣΟΚ δεν ήταν φούσκα, αλλά αληθινά».

Τέλος μιλώντας για τη μετάβασή του από τον κόσμο της υποκριτικής σε αυτόν της πολιτικής υπογράμμισε πως δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, καθώς από ένα πρόσωπο αγαπητό στο κοινό, πλέον πολλοί άνθρωποι τον αντιπαθούσαν, ακόμα και τον έβριζαν.

Πηγή: onetv.gr