Ο Ολυμπιακός προχωράει κανονικότατα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με τον Κώστα Σλούκα να παραμένει ο πρώτος στόχος του Ντέιβιντ Μπλατ.

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών, κυρίως για τις θέσεις των ψηλών και μία από αυτές φέρεται να είναι ο Κέβιν Σεραφέν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Αντρέι Σαζόνοφ, ο ψηλός της Μπαρτσελόνα απασχολεί τον Ολυμπιακό, ενώ στο «κόλπο» βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ψηλά στη λίστα του τον παίκτη.

Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από την παραμονή ή όχι του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του τριφυλλιού τη νέα χρονιά, παρόλα αυτά ο Σεραφέν απασχολεί και τους δύο αιωνίους.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ψάχνουν για σέντερ, ενώ ο Γάλλος δεν πρόκειται να μείνει στη Βαρκελώνη και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

«Ο Σεραφέν ο οποίος δεν θα μείνει στην Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της σεζόν, είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Καμία κουβέντα για άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας μέχρι τώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λιθουανός δημοσιογράφος στην ανάρτηση του.