Προσπάθεια δημιουργίας της όγδοης γενιάς «αντάρτικου πόλης» – μετά την εξάρθρωση της «17 Νοέμβρη» – βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από τη σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία των ένοπλων αναρχικών Κώστα Σακκά, 35 ετών, και Γιάννη Δημητράκη, 41 ετών, στην προσπάθεια ληστείας χρηματαποστολής στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη!

Με σαφείς ενδείξεις ότι υπάρχει προετοιμασία για αγορά όπλων με στόχο νέες ένοπλες επιθέσεις με την αναμενόμενη ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία! Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει σε «κλοιό» έξι-επτά άτομα που εκτιμά ότι σχετίζονται κυρίως με την οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών που μπορεί να αναβαθμίσει τη δράση της, ενώ δεν αποκλείει τη δημιουργία νέων ένοπλων ομάδων. Με δείγματα ότι πάλι επιχειρείται σύμπτυξη ενόπλων, ίσως και με τη συμμετοχή ποινικών, με εκείνη που καταγράφηκε την περίοδο 2012-2015 με τους επονομαζόμενους «ληστές του Διστόμου».

Το «Βήμα της Κυριακής» αποκαλύπτει:

Ποιες οι ενδείξεις για νέες ένοπλες επιθέσεις

Τι φοβούνται στελέχη των διωκτικών αρχών αλλά και πολιτικοί παράγοντες

Οι ευνοϊκές κατάθεσεις στελεχών του υπουργείου Δικαιοσύνης – Που αποσκοπούν

Οι απειλές εν όψει της ανόδου της ΝΔ στην εξουσία

Ο νέος Ποινικός Κώδικας και οι αποφυλακίσεις αναρχικών…

Η δράση των Γιάννη Δημητράκη και Κώστα Σακκά – Ποια η σχέση τους με τον «Επαναστατικό Αγώνα» των Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα

Ποινικοί και «αντάρτικο μαζί» – Η δράση τους

Διαβάστε περισσότερα στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο «Βήμα της Κυριακής»