• Αναζήτηση
 • Πυρά Χατζηδάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ : Κινδυνολογεί μιλώντας για «κρυφό πρόγραμμα» της ΝΔ

  Έχουμε φτιάξει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα τεκμηριωμένο και απόλυτα κοστολογημένο, τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυριακάτικη Κontranews ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας

  Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνολογεί μιλώντας για «κρυφό πρόγραμμα» της ΝΔ, καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυριακάτικη Κontranews.

  «Έχουμε φτιάξει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα τεκμηριωμένο και απόλυτα κοστολογημένο» αντιτείνει ο κ. Χατζηδάκης, ενώ ισχυρίζεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ άλλα είπαν στο Ζάππειο και άλλα έκαναν, καθώς και ότι έχουν γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ αποσπασματικές αντιγραφές τμημάτων του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

  Όσον αφορά τον προσεταιρισμό της μεσαίας τάξης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει: «Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία αξιοπιστία. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν ότι μέχρι πρόσφατα οι κ.κ. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης κόμπαζαν για την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης. Όπως και ότι η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε πρώτη στους φόρους σε 36 χώρες του ΟΟΣΑ».

  Απευθυνόμενος σε ψηφοφόρους που δεν επέλεξαν το κόμμα του στις ευρωεκλογές, ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει: «Εάν κρίνουμε ότι υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας, καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θα υπενθυμίσουμε στους πολίτες ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερή κυβέρνηση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε ένα νέο κύκλο πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας. Όσον αφορά την επόμενη μέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι θα απευθυνθεί σε όλες τις φιλοευρωπαϊκές, μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, ανεξάρτητα από το αν η Νέα Δημοκρατία έχει αυτοδυναμία ή όχι. Για να δημιουργήσουμε μια πλατιά συμμαχία, να εκπλήξουμε ευχάριστα στο εσωτερικό και το εξωτερικό, και να στείλουμε το μήνυμα ότι όλοι οι Έλληνες παλεύουμε, ώστε η πατρίδα μας να γυρίσει σύντομα σελίδα».

  (Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk