Την περαιτέρω κράτηση του 35χρονου υπόπτου για τη δολοφονία 5 γυναικών και 2 παιδιών για επιπλέον 8 ημέρες, αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο. Την ίδια ώρα η έρευνα για τις κατά συρροή δολοφονίες συνεχίζονται.

Ήταν το 8ο αίτημα προσωποκράτησης που ενέκρινε το Δικαστήριο για τον ύποπτο, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 17 Απριλίου. Ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση στην προσωποκράτησή του και απάντησε αρνητικά όταν ρωτήθηκε αν έχει οτιδήποτε άλλο να ρωτήσει ή να αναφέρει στο Δικαστήριο.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής των ανακριτών, υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης, ταυτοποιήθηκαν οι έξι από τις επτά σορούς των θυμάτων, ενώ αναμένεται η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του έβδομου θύματος που ανασύρθηκε από τη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Την Πέμπτη, η Λίβια Φιορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία και η κόρη της Ελένα Ναταλία, θύματα και οι δυο του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου, κηδεύτηκαν σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Αρεδιού στην Κύπρο. Ο πατέρας και άλλοι συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στην Λίβια και στην Ελένα.

Με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από το κράτος.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ