Υπάρχουν ορισμένα νούμερα από τις ευρωεκλογές που θα πρέπει να απασχολήσουν το επιτελείο του Κινήματος Αλλαγής στον δρόμο προς τις κάλπες, τονίζει ο Μικροπολιτικός των ΝΕΩΝ.

Τα επίσημα στοιχεία για τους σταυρούς που πήραν οι υποψήφιοι είναι σύμφωνα με το Πρωτοδικείο: Νίκος Ανδρουλάκης 180.822 σταυρούς. Η Εύα Καϊλή που επίσης επανεξελέγη ευρωβουλευτής πήρε 145.600 σταυρούς. Τρίτος είναι ο Νίκος Παπανδρέου ο οποίος έλαβε 140 χιλιάδες σταυρούς και τέταρτος ήρθε ο Γιώργος Καμίνης με 106.849 σταυρούς.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στη μάχη των εκλογών οι τρεις πρώτοι δεν αξιοποιούνται από τη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά ο τέταρτος είναι πλέον πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, παρότι υπολείπεται του πρώτου περίπου 75 χιλιάδες σταυρούς.

Να πούμε κιόλας ότι ο κ. Καμίνης προκάλεσε μεγάλη γκρίνια και πολλά «σούσουρα» με τη δήλωσή του ότι πρέπει «να κλείσει ο κύκλος των εξεταστικών για τη Novartis», σχολιάζοντας τις καταγγελίες Αγγελή… Στο ίδιο κλίμα απάντησε πάντως και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, οπότε δυσκολεύονται όσοι μου μετέφεραν την ενόχλησή τους να πειστούν ότι είναι συμπτωματικό…