• Αναζήτηση
 • Τι πρόταση απέρριψε ο ΠΑΟΚ για τον Κουλούρη

  Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην πρόταση των 3 εκατ. ευρώ της Τουλούζ για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη

  Ο Ευθύμης Κουλούρης αρχίζει να καρπώνεται την εξαιρετική χρονιά που έκανε στον Ατρόμητο με την ανάδειξη του ως κορυφαίου σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν πιστέψουμε τα όσα γράφτηκαν το πρωί στο Γαλλικό Τύπο η Τουλούζ κατέθεσε πρόταση για την αγορά του διεθνή επιθετικού που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. Το απόγευμα υπήρξε νέο δημοσίευμα για την εξέλιξη της υπόθεσης που είναι αρνητικοί για τους Γάλλους.

  Συγκεκριμένα όπως σημειώνουν, ο Δικέφαλος απέρριψε πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ για τον Έλληνα επιθετικό, ενώ υπογραμμίζουν πως δεν αποκλείεται η Τουλούζ να… επιστρέψει με νέα πρόταση.

  Να θυμίσουμε πως η ρήτρα του Κουλούρη είναι στα 7 εκατ. ευρώ με τον ΠΑΟΚ σε πρώτη φάση να μη συζητάει με λιγότερα χρήματα. Το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπο του 22χρονου φορ είναι μεγάλο από αρκετές ομάδες της Ευρώπης το αν θα μετουσιωθεί και σε πρόταση προς στο Δικέφαλο θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

   

  Inbox
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk