Μετριοπαθείς χαρακτήρισε τις προβλέψεις της νέας δημοσκόπησης που δίνει προβάδισμα οκτώ μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», Αντώνης Καρακούσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel.

Αναφερόμενος στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων, ο Καρακούσης ανέφερε πως οι πολιτικοί αρχηγοί ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πολυσυλλεκτικά στοιχεία, ενώ σχολιάζοντας τις τακτικές των κ.κ. Τσίπρα – Μητσοτάκη, τόνισε ότι ο δεύτερος ρίχνει το βάρος στην ανάπτυξη που θα φέρει ο ιδιωτικός τομέας μέσω των επενδύσεων.

Απεναντίας ο κ. Τσίπρας, όπως είπε, αμύνεται προσπαθώντας να περιχαρακώσει τον κύκλο με τον οποίο είχε συνδεθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Ο πρωθυπουργός ανέλαβε να σταθεροποιήσει την ελληνική οικονομία μετά τις εκλογές του 2015, υπόθεση την οποία δεν πίστεψε, γι’ αυτό και δεν την υπηρέτησε μέχρι το τέλος» είπε ο κ. Καρακούσης, συμπληρώνοντας έφτασε να επιτύχει ένα αποτέλεσμα σταθεροποίησης και δεν ήξερε τι να το κάνει, ενώ το πρόγραμμα απαιτούσε κι άλλες πολιτικές τις οποίες αγνόησε, στρώνοντας στο δρόμο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης εκμεταλλεύεται μια πολύ ξεχωριστή συγκυρία, η οποία σπάνια συμβαίνει στην πολιτική ζωή της χώρας».

Πηγή: onetv