• Αναζήτηση
 • Νίκος Ζήσης : «Απίστευτη τετραετία στη Μπάμπεργκ»

  Τι ανέφερε ο Νίκος Ζήσης μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στη Μπάμπεργκ

  Ο Νίκος Ζήσης αποφάσισε να αφήσει την Γερμανία και την Μπάμπεργκ έπειτα από τέσσερα χρόνια που έμεινε εκεί, με σκοπό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, αν και πλέον βρίσκεται στα 36 του χρόνια.

  Ο Έλληνας γκαρντ στις δηλώσεις που παραχώρησε, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης του, τόνισε πως πέρασε απίστευτα κατά την παραμονή του στην γερμανική πόλη, πανηγυρίζοντας μεγάλες επιτυχίες και γνωρίζοντας σπουδαίους ανθρώπους.

  Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πάντες στον οργανισμό και φυσικά τους οπαδούς του συλλόγου, δηλώνοντας χαρούμενος που έζησε τη συγκεκριμένη εμπειρία.

  Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ζήσης:

  «Πέρασα μία απίστευτη τετραετία εδώ στη Βαμβέργη. Έχω γιορτάσει μεγάλες επιτυχίες, αλλά περισσότερο έχω συναντήσει σπουδαίους ανθρώπους εκτός της ενεργής μου καριέρας στο άθλημα. Η Μπάμπεργκ ήταν το σπίτι για εμένα και την οικογένειά μου αυτά τα τέσσερα χρόνια.

  Χαίρομαι που έζησα αυτή την εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχουν στον σύλλογο και ιδιαίτερα τους οπαδούς μας που έχουν κάνει κάθε παιχνίδι μια ιδιαίτερη εμπειρία».

  Inbox
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk