• Αναζήτηση
 • Θεοχάρης στο One Channel: Η Ελλάδα ξυλάρμενη με την κυβέρνηση Τσίπρα

  Ο κ. Θεοχάρης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο το βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο οι φυλακές Κορυδαλλού παρουσιάζονται ξέφραγο αμπέλι στα χέρια ποινικών κρατουμένων

  Καλεσμένος στην εκπομπή One Report βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χάρης Θεοχάρης.

  Σχολιάζοντας την επικαιρότητα με τους Γ. Χουδαλάκη και Δ. Νασόπουλο, ο κ. Θεοχάρης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο το βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε στο φως το vima.gr στο οποίο οι φυλακές Κορυδαλλού παρουσιάζονται ξέφραγο αμπέλι στα χέρια ποινικών κρατουμένων.

  Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε επίσης και στην υπόθεση Novartis σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μία ακόμα ενδεικτική περίπτωση «ανικανότητας και ανηθικότητας» της κυβέρνησης.

  Αναφερόμενος στις προειδοποιήσεις του Γ. Στουρνάρα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε ότι ο κ. Στουρνάρας δεν μπορεί να λάβει υπόψη του την πολιτική αλλαγή που θα έρθει, αναλύοντας το πώς μπορεί να αλλάξει το οικονομικό τοπίο στη χώρα με φοροελαφρύνσεις και επενδύσεις.

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk