• Αναζήτηση
 • Υπόθεση ΛΑΡΚΟ: Για εμπαιγμό μιλά η ΔΕΗ – Κατεβάζει τους διακόπτες την Παρασκευή

  Η βιομηχανία ζητά σταδιακή αποπληρωμή των οφειλών

  Αποφασισμένη εμφανίζεται η ΔΕΗ να προχωρήσει σε  διακοπή της ηλεκτροδότησης στη ΛΑΡΚΟ εάν δεν εξοφληθούν οι οφειλές της βιομηχανίας σιδηρονικελίου, βάσει των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει στον προηγούμενο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε στη ΔΕΗ ζητά να καταβάλει τα χρέη της σε δόσεις. Είχε προηγηθεί τελεσίγραφο της ΔΕΗ, η οποία απαιτεί άμεση εξόφληση του λογαριασμού που αφορά στην κατανάλωση Μαρτίου συνολικού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

  Σύμφωνα με πηγές της ΔΕΗ, η ΛΑΡΚΟ δηλώνει πρόθυμη να εξοφλήσει το χρέος των 2,5 εκατ. ευρώ από την ενεργειακή κατανάλωση του Μαρτίου στις 24 και 25 Ιουνίου. Όσον αφορά στις αντίστοιχες οφειλές του Απριλίου, η βιομηχανία στην επιστολή της αναφέρει ότι θα καταβάλλει στις 26 και 27 Ιουνίου ένα εκατ. ευρώ και το υπόλοιπο 1,5 εκατ. ευρώ στις 10 Ιουλίου.

  Στελέχη της ΔΕΗ μιλούν για εμπαιγμό και κοροϊδία επισημαίνοντας ότι η ΛΑΡΚΟ συνεχίζει να αθετεί τους όρους της συμφωνίας και εμμένουν στην άμεση εξόφληση του χρέους, διαφορετικά η επιχείρηση θα προχωρήσει σε άρση της εκπροσώπησης για την ΛΑΡΚΟ. Με άλλα λόγια θα κατεβάσει τον διακόπτη του ρεύματος.

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk