Η Ριάνα ζει την ζωή των ονείρων της στην ιταλική ακτή Αμάλφι με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφο της Hassan Jameel αυτή τη στιγμή! Οι φωτογράφοι έδωσαν στην δημοσιότητα μια χαλαρή στιγμή της σταρ με τον Jameel. Σύμφωνα με το πρακτορείο φωτογραφιών, το ζευγάρι πήγε βόλτα με το κότερο και γευμάτισαν στο Lo Scoglio στο Nerano με κοντινούς φίλους και συνεργάτες τους.

Η RiRi και ο Jameel είναι μαζί εδώ και δύο σχεδόν χρόνια. Φωτογράφησαν για πρώτη φορά στην Ισπανία, άλλος ένας ευρωπαϊκός παράδεισος που λατρεύουν, τον Ιούνιο του 2017. Ένας φίλος είπε στην εφημερίδα Sun ότι τότε το ζευγάρι ήταν μυστικά μαζί ήδη για μήνες.

Η Rihanna αποκάλυψε στο T magazine τον περασμένο μήνα ότι στην πραγματικότητα μετακόμισε στο Λονδίνο νωρίτερα αυτό το έτος, γεγονός που μπορεί να είναι ένα κίνητρο για το πόσο σοβαρή είναι η σχέση της με τον Jameel.

Αυτή είναι μια πολύ σπουδαία εβδομάδα για την Ριάνα. Το περιοδικό Forbes την ονόμασε την πλουσιότερη γυναίκα στην μουσική βιομηχανία παγκοσμίως και ανέφερε ότι η καθαρή της αξία εκτιμάται σε 600 εκατομμύρια δολάρια. Συνδυάστε αυτό με την εκτιμώμενη καθαρή αξία του Jameel – 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια – και έχετε πραγματικά ένα εξωφρενικά πλούσιο και όμορφο ζεύγος!