Τον αντίπαλό του στον 2ο γύρο του Libema Open, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Χερτογκενμπός της Ολλανδίας έμαθε το μεσημέρι της Τρίτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αντίπαλος του Ελληνα τενίστα στην grass season θα είναι ο Νικολά Τζάρι, ο οποίος στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης επικράτησε του 17χρονου Γιάνικ Σίνερ με 2-0 σετ (7-6 [4], 6-3), σε μόλις 1 ώρα και 21 λεπτά παιχνιδιού.

Ο Ιταλός μπήκε καλύτερα, προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, αλλά στη συνέχεια ο Χιλιάνος τενίστας ισορρόπησε το ματς, ισοφάρισε και κατάφερε να το πάρει στο τάι μπρέικ με 7-4.

Στο δεύτερο σετ ο Νίκολα Τζάρι, Νο. 60 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε μπρέικ σε κομβικό σημείο και με 6-3 πήρε τη νίκη – πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι Τζάρι και Τσιτσιπάς θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον Στέφανο να είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Εάν ο Στέφανος επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στα προημιτελικά ο Στέφανος λογικά θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ, ενώ στα ημιτελικά έναν εκ των Άλεξ Ντε Μινόρ ή Φράνσις Τιαφόε. Από την άλλη πλευρά του ταμπλό ξεχωρίζουν οι Μπόρνα Τσόριτς και Φερνάντο Βερδάσκο, τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό.