Στην εντατική νοσηλεύεται ο φοιτητής που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Καλλιθέα. Όπως αποκαλύπτει το STAR ο νεαρός προσπάθησε να σώσει έναν 14χρονο από συμπλοκή και δέχτηκε το μαχαίρωμα.

Για τους φίλους του ο Αλέξης είναι ο ήρωας τους, αφού μαχαιρώθηκε στον θώρακα στη προσπάθεια του να σώσει φίλο του, μόλις 14 ετών, από την επίθεση δυο ατόμων.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα. Ο Αλέξης και η παρέα του επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν δύο άγνωστα άτομα τους πλησίασαν κι άρχισαν να τους απειλούν, κυρίως τον μικρότερο της παρέας.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Η μητέρα του Αλέξη με φωνή που έχει κλείσει από το σοκ του τραυματισμού του γιου της, εξήγησε στο STAR. «Το σπρώξανε το παιδί και βγάλανε μαχαίρι. Πάει ο Αλέξης να υπερασπιστεί το παιδάκι, τον 14χρονο, κι αρχίζει το μαχαίρωμα παντού!».

Η συμπλοκή έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Ματζαγριωτάκη και Γρυπάρη. Τραγική ειρωνεία, ο Αλέξης το πρωί έδινε Πανελλήνιες εξετάσεις για να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή.

Δέχθηκε, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος τύπος, συνολικά εννέα  μαχαιριές από τους άγνωστους από τους οποίους προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν 15χρονο φίλο του.

Η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις αλλά και τα βίντεο από τα καταστήματα της περιοχής προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη που μαχαίρωσε τον 19χρονο.