Μαλέλης στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε την Αριστερά

«Ήρθε η ώρα της Δημοκρατικής παράταξης» δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή One Report, όπου και μίλησε για το σχεδιασμό του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου

«Ήρθε η ώρα της Δημοκρατικής παράταξης» δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή One Report, όπου και μίλησε για το σχεδιασμό του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

«Η ΝΔ θα είναι μία αλαζονική Δεξιά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να τελειώσει» σημείωσε μεταξύ των δηλώσεών του ο κ.Μαλέλης, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε την έννοια της Αριστέρας. Μιλώντας για το ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε ότι γίνεται ένα κεντροαριστερό κόμμα που βρίσκει ξανά τον βηματισμό του, ένα κόμμα κοντά στον πολίτη, ενώ με αφορμή την επίσκεψη της Φ. Γεννηματά στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, υποστήριξε ότι το DNA, του κόμματος είναι οι εργαζόμενοι.

Τέλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα μετά την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Μαλέλης δήλωσε πως «η Φώφη Γεννηματά έχει δικαίωμα να βάλει όποιον θέλει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι», σημειώνοντας ταυτόχρονα πως αυτή σηματοδοτεί ένα άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk