• Αναζήτηση
 • Ετσι έστησαν το «νέο κόλπο» στην υπόθεση Novartis

  Οι «επιβαρυντικές» καταθέσεις, οι διπλοί ρόλοι των υπό προστασία μαρτύρων και τα νέα ντοκουμέντα

  Πιέσεις σε βασικούς μάρτυρες – όπως στο πρώην στέλεχος του υπουργείου Υγείας κ. Νίκου Μανία -, νέες αντιφάσεις σε καταθέσεις κεντρικών προσώπων και αλλοίωση δεδομένων είναι ορισμένα από τα νέα δείγματα πολιτικών και όχι μόνο, μεθοδεύσεων γύρω από την υπόθεση Novartis που παρουσιάζει «Το Βήμα της Κυριακής».

  Πρόκειται για ένα σκάνδαλο υπό… κατάρρευση όπου παρουσιάζονται νέες πτυχές των σκοπιμοτήτων που υποκρύπτονταν για να υπάρξει πολιτική εκμετάλλευση του ζητήματος. Δεν είναι μόνο η αδυναμία εύρεσης επίμαχων συναλλαγών για πολιτικά πρόσωπα όπως διατυμπανιζόταν.

  Πλέον υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την ταυτότητα των τριών υπό προστασία μαρτύρων και αποκαλύπτεται ότι ήταν αυτοί οι ίδιοι που προχωρούσαν σε παράνομες ενέργειες ή σε καταθέσεις εναντίον πολιτικών και ιδιωτών λόγω προσωπικών επιδιώξεών τους!

  Την ίδια ώρα, κινητικότητα υπάρχει από την έρευνα των αμερικανικών αρχών, η οποία αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει στοιχεία για τις καταθέσεις των πληροφοριοδοτών της αλλά και να εμφανίσει ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο που αφορούν όμως στελέχη της εταιρείας και δεν επεκτείνεται σε πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα, όπως διατυμπάνιζε την τελευταία διετία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

  Το «Βήμα της Κυριακής» αποκαλύπτει: 

  Οι τρεις υπό προστασία μάρτυρες και οι διπλοί τους ρόλοι

  Οι παράνομες ενέργειες και οι καταθέσεις εναντίων πολιτικών προσώπων

  Ολο το παρασκήνιο της «επιβαρυντικής» κατάθεσης του Νίκου Μανία

  Τα αλλεπάλληλα πλήγματα του πολυδιαφημισμένου «σκάνδαλου Novartis»

  Οι γραπτές εξηγήσεις στελέχους διαφημιστικής εταιρείας

  Διαβάστε περισσότερα στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλου στο «Βήμα της Κυριακής»

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Η Μύκονος που αλλάζει Η Τζίτζι Χαντίντ είχε «δέσει» τα καστανόχρυσα, πλούσια μαλλιά της σε ένα σφιχτό σινιόν στη βάση του λαιμού. Το... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk