Ν. Δένδιας στο One Channel: Εχουμε αναγεννηθεί μέσα από τα σφάλματά μας

Στην εκπομπή One Talk Weekend και την Αθηναϊδα Νέγκα φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος στη Β’ Αθηνών στο Νότιο Τομέα, Νίκος Δένδιας

Στην εκπομπή One Talk Weekend και την Αθηναϊδα Νέγκα φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος στη Β’ Αθηνών στο Νότιο Τομέα, Νίκος Δένδιας.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στους διορισμούς και τις μετατάξεις που προέβη ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «αν ήρθε να κάνει τα ίδια και τα χειρότερα, ποια έννοια έχει αυτό που μας λένε τόσο καιρό για το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς;», ενώ τις χαρακτήρισε λάθος κινήσεις που θα τις αποδοκιμάσει ο ελληνικός λαός. Μιλώντας για τη συγγνώμη της κ. Χριστοδουλοπούλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπογράμμισε πως του έκανε εντύπωση ότι η αντιπρόεδρος της Βουλής τη ζήτησε μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι από το λαό», ενώ επεσήμανε πως η ΝΔ έχει διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και αναγεννάται μέσα από τα σφάλματά της. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως με την κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος, σε αντίθεση με τους «μετακλητούς του ΣΥΡΙΖΑ που φεύγουν μαζί με τον υπουργό τους». Μιλώντας για την οικονομική πολιτική της ΝΔ, ο κ. Δένδιας έθεσε επί τάπητος το σχέδιο του κόμματος και τις προτεραιότητές του, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν θα πάρει πίσω τη φερόμενη 13η σύνταξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας και προαναγγέλλοντας μείωση φορολογικών συντελεστών. Σε ό,τι αφορά στα θέματα της ασφάλειας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε πως δεν υφίσταται σωφρονιστικό σύστημα στη χώρα επί ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «οι φυλακές έχουν γίνει χώρος περίπου ελεύθερης κράτησης ανθρώπων που έχουν παρανομήσει και έχουν καταδικαστεί, οι οποίοι προφανώς διεκδικούν τη δυνατότητα είτε νομίμως είτε παρανόμως να εξέρχονται όταν αυτοί κρίνουν από τις φυλακές», κάνοντας λόγο για συνολική αδιαφορία του κράτους. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις αλλαγές στον νέο Ποινικό Κώδικα, σημειώνοντας πως υπάρχουν απαράδεκτες διατάξεις. Στο πλαίσιο αυτό, έκανε μνεία στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΝΔ και τα μέτρα που ο ίδιος είχε λάβει ως αρμόδιος υπουργός στον τομέα της ασφάλειας, υπογραμμίζοντας πως όλα αυτά έχουν «ξηλωθεί» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: onetv.gr

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk