Καλεσμένος στην εκπομπή One Line Weekend βρέθηκε ο τομεράρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.

Συζητώντας με τις Στ. Παπαμιχαήλ και Ελ. Στεργίου την πολιτική επικαιρότητα με φόντο το δρόμο προς τις εκλογές και τις προκλήσεις της επόμενης μέρας, ο κ. Οικονόμου, αναφερόμενος συγκεκριμένα στις εξελίξεις που αφορούν στους ΑΝΕΛ, δήλωσε πως «κάψανε το πολιτικό τους καύσιμο με ανατίναξη» και πως έκαναν λάθη τα οποία ο λαός αναγνώρισε την ώρα της κάλπης.

Μιλώντας τώρα για τις Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, μετά την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Οικονόμου, δήλωσε πως «ο κ. Βενιζέλος μπορεί να συνεισφέρει στη δημόσια συζήτηση για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας» διευκρινίζοντας ωστόσο πως οποιοσδήποτε πιο συγκεκριμένος ρόλος, δεν μπορεί να δοθεί από την πλευρά της ΝΔ, πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Οικονόμου, μιλώντας για το προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ, σημείωσε πως πρόκειται για ένα σοβαρό, τεκμηριωμένο και κατάλληλα επεξεργασμένο πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει τους καλύτερους δρόμους διαφυγής από την κρίση, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως η Ευρώπη ψάχνει να βρει αξιόπιστους συνομιλητές.

Τέλος, ο κ. Οικονόμο άφησε σαφής αιχμές εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σε ό,τι αφορά στη δημόσια Υγεία, εξηγώντας ταυτόχρονα το σχέδιο της ΝΔ στον συγκεκριμένο τομέα.

Πηγή: onetv.gr