• Αναζήτηση
 • ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για τους συντελεστές ΦΠΑ

  Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ΦΠΑ θα επιφέρει αυξήσεις σε φάρμακα και ενέργεια.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέα ανακοίνωση σχετικά με το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την αναμόρφωση των φορολογικών συντελεστών ΦΠΑ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας για μια ακόμα φορά ότι θα επιφέρει αυξήσεις σε φάρμακα και ενέργεια.

  «Αμετανόητος εμφανίστηκε ο κ. Χατζηδάκης στην ΕΡΤ και επανέλαβε τη δέσμευση της ΝΔ για 2 μόνο φορολογικούς συντελεστές ΦΠΑ, 11% και 22%, και κατάργηση του συντελεστή 6% που ισχύει, μεταξύ άλλων, για τα φάρμακα, την ενέργεια, τις εφημερίδες και τα βιβλία», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «η θέση αυτή εκφράζεται μετά τις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ για μειώσεις των συντελεστών ΦΠΑ σε είδη διατροφής, εστίαση και ενέργεια, που ήδη έχουν τεθεί σε ισχύ».

  «Η ΝΔ δεν θέλει απλώς να πάρει πίσω τη μείωση στην ενέργεια, που κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να αυξήσει τον ΦΠΑ στα φάρμακα, κάτι που δεν έγινε ακόμα και στα πιο μαύρα μνημονιακά χρόνια. Αν δεν ντρέπονται να σκέφτονται μια τέτοια αύξηση σε φόρους προεκλογικά, φανταστείτε τι θα έκαναν αν γινόντουσαν ποτέ κυβέρνηση, και ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο» καταλήγει το σχόλιο του κυβερνώντος κόμματος.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk