Προεκλογική φιέστα στο τέμενος του Βοτανικού ετοιμάζει ο Γαβρόγλου

Το πρωί στην Ιερά οδό θα μεταβεί ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου ο οποίος αναμένεται να δώσει χαρακτήρα εγκαινίων στην επίσκεψη

Φιέστα στον χώρο του ισλαμικού τεμένους του Βοτανικού ετοιμάζει για την Παρασκευή η κυβέρνηση, λίγο πριν διαλυθεί η Βουλή, ενόψει των πρόωρων εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Το πρωί στην Ιερά οδό αναμένεται να μεταβεί ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου, το οποίο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, γεγονός που έχει προκαλέσει τις διαμαρτυρίες των εκπροσώπων μουσουλμανικών κοινοτήτων που ζουν στην Αθήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων σκοπεύει να δώσει στην αυριανή επίσκεψή του χαρακτήρα εγκαινίων, καθώς αναμένεται να τον συνοδεύουν και άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι το τέμενος πρόσφατα είχε δεχθεί επίθεση βανδάλων οι οποίοι έγραψαν συνθήματα κατά του ισλάμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κτίριο δεν έχει πάρει ακόμα την τελική μορφή του, αφού αν και έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στους εξωτερικούς χώρους, απομένουν εκκρεμότητες για τους εσωτερικούς χώρους.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk