Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κουφοντίνας ενώ αναμένεται βούλευμα για την άδειά του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο του Βόλου πήρε σήμερα Δευτέρα ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης Κασσαβέτειας όπου θα συνεχίσει την αγωγή αποκατάστασης υπό την επίβλεψη των γιατρών

Εξιτήριο από το νοσοκομείο του Βόλου πήρε σήμερα Δευτέρα  ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος  θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης Κασσαβέτειας  όπου θα συνεχίσει την  αγωγή αποκατάστασης υπό την επίβλεψη των γιατρών.

Ο πολυισοβίτης της 17Ν, όπως είναι γνωστό είχε ξεκινήσει απεργία πείνας μετά την απόρριψη της αίτησης του για χορήγηση νέας άδειας. Ωστόσο, έπειτα από την αναίρεση κατά του απορριπτικού βουλεύματος ανέστειλε την απεργία πείνας αλλά παρέμενε νοσηλευόμενος.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκδοση του νέου βουλεύματος από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου για το αίτημα περί χορήγησης άδειας.

Μέσω της συνηγόρου του Ιωάννας Κούρτοβικ ο Δ.Κουφοντίνας αναφέρει πως  «τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του  θέλουν  να εκφράσουν  και δημόσια τις ευχαριστίες τους  προς όλο  το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό  και τη διεύθυνση  του Νοσοκομείου του Βόλου,   για την ευαισθησία και την  υπευθυνότητα με την οποία   αντιμετώπισαν  τον ίδιο και τα προβλήματα που η κατάσταση του δημιούργησε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk