Κακλαμάνης για Βενιζέλο: Δεν θα είναι σε καμία λίστα της ΝΔ

«Δεν ασχολούμαστε με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορηματικός ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίσθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Ο βουλευτής της ΝΔ,απαντώντας στη σχετική φημολογία που έχει αναπτυχθεί μετά τη ρήξη ανάμεσα στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και τον Ευάγγελος Βενιζέλο, είπε ευθέως ότι ο κ.Βενιζέλος δεν θα είναι υποψήφιος ούτε στο Επικρατείας, ούτε σε καμία λίστα της Νέας Δημοκρατίας

«Δεν ασχολούμαστε με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ»

Αναφορικά με τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε, να κάνουμε το παραμικρό σχόλιο, για το τι συμβαίνει μέσα στο ΚΙΝΑΛ. Είναι άλλο κόμμα, έχει δικά του προβλήματα και πολιτικές διεργασίες. Είναι απρεπές να κάνω το οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο», σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Το ίδιο διαμηνύουν και κύκλοι της Πειραιώς, επισημαίνοντας ότι δεν σχολιάζουν τις εξελίξεις στο εσωτερικό άλλων κομμάτων. Οσο για το αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, η απάντηση ήταν «φυσικά όχι».

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk