Λοβέρδος: Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία

«Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Λοβέρδος

«Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία». Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είχε κληθεί να δώσει την Πέμπτη εξηγήσεις στην εισαγγελέα διαφθοράς για την υπόθεση της Νovartis.

Με δήλωσή του ο κ.Λοβέρδος αναφέρει τα τα εξής:

Κατέθεσα σήμερα στην Εισαγγελέα Διαφθοράς τις επτά μηνύσεις που έχω ασκήσει κατά των ψευδομαρτύρων της πολιτικής σκευωρίας «Novartis», κουκουλοφόρων και μη, καθώς και τις τρεις σχετικές με αυτή τη δυσώδη υπόθεση αγορεύσεις μου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στις μηνύσεις και τις αγορεύσεις μου καταγράφονται ξεκάθαρα τα γεγονότα και σκιαγραφούνται οι εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτής της πολιτικής πλεκτάνης. Εξηγήσεις θα δώσουν αυτοί και μόνον αυτοί. Όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα που αποτελεί, όπως από την πρώτη στιγμή είχα εξαγγείλει, κυλώνειο άγος για τη χώρα μας, θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν για τις πράξεις τους. Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία.

Δείτε επίσης
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk