Υπό παραίτηση ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ

Μετά την απόφαση της διοίκησης να στραφεί κατά των κινητοποιήσεων των εργολαβικών εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν την απεργία τους ζητώντας την υλοποίηση της υπόσχεσης της κυβέρνησης για μονιμοποίησή τους

Yπό παραίτηση τελεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ κ. Δημήτρης Τζώρτζης. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης ζήτησε σήμερα την παραίτησή του, μετά την απόφαση της εταιρείας να στραφεί κατά των κινητοποιήσεων των εργολαβικών εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν την απεργία τους ζητώντας την υλοποίηση της υπόσχεσης της κυβέρνησης για μονιμοποίησή τους.

Χθες θυροκολλήθηκε αγωγή κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν τα σωματεία των εργαζομένων για τη συμμετοχή τους στην πενθήμερη απεργία, αρνούμενοι να τροφοδοτήσουν με φυσικό αέριο ακόμη και τα λεωφορεία της ΟΣΥ.   Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη τόσο στη ΔΕΠΑ όσο και στις Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ. Ο κ. Τζώρτζης έδωσε εντολή να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική, μια ημέρα πριν τη λήξη της. Η υπόθεση συζητήθηκε σήμερα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων σε κλίμα ιδιαιτέρως φορτισμένο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk