Την προσπάθεια επανεκκίνησης του Ποταμιού, η οποία όμως δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τον Σταύρο Θεοδωράκη, σχολίασε μέσα από την εκπομπή One Line ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα», Δημήτρης Χόνδρος. Σύμφωνα με τον κ. Χόνδρο, ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του κόμματος, έχει καταστήσει σαφές πως δεν θα κατέβει με άλλο κόμμα στις εκλογές, ενώ την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι βουλευτές ενδέχεται να κινηθούν προς άλλα κόμματα, εφόσον πάντα το Ποτάμι δεν κατέβει στις εθνικές εκλογές.

Από την άλλη πλευρά, μιλώντας για το ΚΙΝΑΛ είπε πως «δεν χαμογελάνε, ούτε κλαίνε» για το ποσοστό των ευρωεκλογών. «Δική μου πληροφόρηση είναι ότι θα υπάρξει μια επαφή της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος θεωρείται ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου» συμπλήρωσε.

Αλλά τη βόμβα ο κ. Χόνδρος την έριξε στο τέλος. Οπως αποκάλυψε υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις να κατέβει στις εθνικές εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επανεξελέγη και μάλιστα πρώτος με περισσότερες από 115 χιλιάδες σταυρούς. Το ρεπορτάζ λέει ότι μπορεί να αφήσει τις Βρυξέλλες και να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού για το κοινοβούλιο.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: onetv.gr