• Αναζήτηση
 • Ταχιάος: Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό, αλλά τη λογική

  Με χαλαρή διάθεση και όρεξη για αστεία άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

  Με χαλαρή διάθεση και όρεξη για αστεία άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

  Ο κ. Ταχιάος ψήφισε στο 17ο Γυμνάσιο- Λύκειο Θεσσαλονίκης όπου και ενημερώθηκε, όπως αναφέρει το thestival.gr, ότι ήταν αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής, κάτι που δεν γνώριζε.

  Στη δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη υπεύθυνα» κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό, αλλά τη λογική.

  «Σήμερα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι εκλογές είναι η γιορτή του πολίτη. Μια ευκαιρία που δεν μπορούμε να αφήσουμε ανεκμετάλλευτη. Πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν πολίτες. Ψηφίζω σε μια γειτονιά με μεγάλα προβλήματα ασφάλειας. Καταγράφονται και πολλά άλλα προβλήματα που τα ζουν καθημερινά οι κάτοικοι. Είναι και ο άθλιος ΟΑΣΘ, η καθαριότητα. Όλα αυτά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι πολίτες την ώρα που θα ψηφίσουν. Πρέπει να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό, αλλά τη λογική, δίνοντας δυνατό ποσοστό στην παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» τόνισε ο κ. Ταχιάος.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk