Μπροστά η ΝΔ στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας

Νίκες στις περισσότερες περιφέρειες για τη ΝΔ, δείχνουν τα αποτελέσματα. Ειδικά στη Μακεδονία ο ΣΥΡΙΖΑ συντρίβεται και πληρώνει τη συμφωνία των Πρεσπών. Για παράδειγμα ο Γ. Κασαπίδης στη Δυτική Μακεδονία φαίνεται να παίρνει πάνω από 52% με τον Θ. Καρυπίδη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι σχεδόν 30 μονάδες κάτω

Μεγάλη πολιτική αλλαγή, αδιαμφισβήτητη, δείχνει ο χάρτης της Ελλάδας, ο οποίος βάφτηκε μπλε μετά τα αποτελέσματα που δίνουν και από το υπουργείο Εσωτερικών. Η διαφορά του 9% και πάνω που δίνει το υπουργείο Εσωτερικών αποτυπώνεται και στις εκλογικές περιφέρειες. Συγκεκριμένα, γύρω στις 10 το βράδυ, από τις 59 συνολικά περιφέρειες, η Νέα Δημοκρατία κερδίζει τις 50 τουλάχιστον.

Σε Ξάνθη και Ροδόπη το μουσουλμανικό Κόμμα Ειρήνης Φιλίας κερδίζει την πρώτη θέση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτος μόνο στο Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, στη Β’ Πειραιώς, στην Αχαΐα, στην Αρτα, στο Ηράκλειο και στα Χανιά.

Περιφέρειες

Νίκες στις περισσότερες περιφέρειες για τη ΝΔ, δείχνουν τα αποτελέσματα. Ειδικά στη Μακεδονία ο ΣΥΡΙΖΑ συντρίβεται και πληρώνει τη συμφωνία των Πρεσπών. Για παράδειγμα ο Γ. Κασαπίδης στη Δυτική Μακεδονία φαίνεται να παίρνει πάνω από 52% με τον Θ. Καρυπίδη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι σχεδόν 30 μονάδες κάτω.

Στην περιφέρεια Ηπείρου ο Αλ. Καχριμάνης δείχνει να έχει ποσοστό πάνω από 56% ενώ ο Γ. Ζάψας περί το 15%.

Στην Περιφέρεια Αττική ο Γ. Πατούλης και η Ρένα Δούρου θα αναμετρηθούν, ο πρώτος όμως παίρνει ποσοστό πάνω από 37%, η δεύτερη γύρω στο 20% και κινδυνεύει και από τον Γ. Σγουρό που είναι στο 17%.

Θρίλερ στην περιφέρεια Πελοποννήσου όπου ο Π. Νίκας της ΝΔ είναι με τον Π. Τατούλη πολύ κοντά στο 34%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk