Στιγμές ανεμελιάς λίγο πριν από την ετυμηγορία της κάλπης απολαμβάνουν οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πέρας των προεκλογικών τους υποχρεώσεων.

Με εύθυμη διάθεση και χαμόγελο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με δημοσιογράφους που κάλυπταν το κυβερνητικό ρεπορτάζ και οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα τον ακολούθησαν στις περιοδείες του ανά την Ελλάδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό ταβερνάκι στο Κερατσίνι, εν αναμονή των εκλογικών αποτελεσμάτων. Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, είπε πως το τελευταίο διάστημα το «κλίμα έχει αναποδογυρίσει». Στην παρέα βρέθηκαν και οι Πάνος Σκουρλέτης και Δημήτρης Βίτσας, καθώς και οι Στέφανος Τζουμάκας και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τους δημοσιογράφους στο Musique καφέ,  στο Παγκράτι.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

«Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά», απάντησε όταν τον ρώτησαν πώς είδε την προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Μητσοτάκης γύριζε σε όλα τα τραπέζια και μίλησε με όλους τους δημοσιογράφους ενώ απόψε το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, θα βγει έξω με την οικογένεια του.

Ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού Τάκης Θεοδωρικάκος αν και μιλούσε στα τηλέφωνα συνεχώς, νούμερα δημοσκοπήσεων δεν έλεγε. Στο τραπέζι ήταν η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο αν. εκπρόσωπος Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η αν. διευθύντρια Κύρα Κάπη και ο υπεύθυνος ξένων μέσων Αργύρης Παπαστάθης.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα βρεθεί σε μαγαζί στην Καισαριανή.