• Αναζήτηση
 • Τι λέει ο εκλογολόγος του Τσίπρα

  Τι εκτιμά ο γγ του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης για το εκλογικό αποτέλεσμα

  Την εκτίμηση του εκλογολόγου του Αλέξη Τσίπρα αποκαλύπτει στο «Βήμα της Κυριακής» ο Βηματοδότης.

  Οπως γίνεται φανερό, οι εκτιμήσεις που παραθέτει ο εκλογολόγος του Πρωθυπουργού που δεν είναι άλλος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη απέχουν από τις μεγάλες διαφορές που προβλέπουν οι περισσότερες των δημοσκοπήσεων. Αρκετοί πάντως χαρακτηρίζουν ως «ευσεβείς πόθους» τις προβλέψεις-εκτιμήσεις του κ. Πουλάκη.

  Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης «ο κ. Γενικός δεν είναι πρόσωπο προγνωστικά αδιάφορο. Αλλά ας μη συνεχίσω άλλο. Κυριακή κοντή γιορτή.

  Τον ρώτησα λοιπόν τι βλέπει. Μου είπε τα παρακάτω, τα οποία ευθύς αμέσως σας μεταφέρω».

  1. Κράτα ότι περίπου 600.000 ψηφοφόροι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα.

  2. Απ’ αυτούς οι 400.000 είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

  3. Αυτοί οι 400.000 δεν έχουν πάει πουθενά. Δηλαδή έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν πήγαν σε άλλο κόμμα. Η στάση τους θα κριθεί έως την τελευταία στιγμή.

  Σημειώνει επίσης ότι ο δικομματισμός κυμαινόταν στο 49% και τώρα προσεγγίζει το 60%. Θεωρεί επίσης ότι ένα από τα μικρά δεξιά κόμματα μπορεί να βγάλει βουλευτή. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) κινείται στη ζώνη των 4% και εκτιμά ότι στις εκλογές θα διαμορφωθεί νέο πολιτικό σκηνικό.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk