• Αναζήτηση
 • Ομιλία Τσακαλώτου στο Γαλάτσι σε… 50

  Πενιχρή είναι η παρουσία του κόσμου στις προεκλογικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

  Πενιχρή είναι η παρουσία του κόσμου στις προεκλογικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στην κυβέρνηση και αυτό ήταν φανερό στις τελευταίες εμφανίσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε Ηράκλειο και Κοζάνη.

  Ακόμα λιγότερο κόσμο συγκέντρωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε χθεσινή εκδήλωση στο Γαλάτσι, όπως φαίνεται από φωτογραφίες του lykavitos.gr.

  Ο υπουργός Οικονομικών ήταν καλεσμένος της τοπικής οργάνωσης Γαλατσίου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και είχε προβλεφθεί και εξέδρα και μικροφωνική εγκατάσταση έξω από τα γραφεία του κόμματος, η προσέλευση έφτασε μετά βίας τα 50 άτομα, με τους οπαδούς του κόμματος να περιορίζονται στο πεζοδρόμιο.

  Μικρή προσέλευση και στον Πειραιά για τον Μπελαβίλα

  Ανάλογο ήταν και το σκηνικό στην ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια.

  Παρά την κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού, οι συμμετέχοντες στην ομιλία του Νίκου Μπελαβίλα ήταν μόλις μερικές δεκάδες οπαδοί και η εικόνα της πλατείας έδινε την εντύπωση μιας σχεδόν οικογενειακής γιορτής.

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk