• Αναζήτηση
 • Άρης : Πότε θα είναι διαθέσιμα και online τα διαρκείας του Άρη

  Ο λόγος που καθυστερεί η πώληση των πακέτων εισιτηρίων της ΠΑΕ Άρης μέσω της Viva

  Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Άρης για τη σεζόν 2019-20 κυκλοφορούν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Προς το παρόν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν μόνο από την μπουτίκ της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως αυτό σύντομα θα αλλάξει.

  Όπως ενημέρωσαν οι κίτρινοι, μέχρι στιγμής δεν ήταν δυνατό να διαθέσουν τα πακέτα εισιτηρίων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο μέσω της πλατφόρμας της Viva και ο λόγος έχει άμεση σχέση με τις βελτιωτικές εργασίες που πραγματοποιούνται στο γήπεδό τους.

  Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η μετακίνηση των δημοσιογραφικών θεωρείων από τη θύρα 7 στην 9, που έχει ήδη ξεκινήσει. Ακόμη, στην 7 θα τοποθετηθούν επιπλέον 600 νέες θέσεις ακριβώς μπροστά από τον αγωνιστικό χώρο, αυξάνοντας τη συνολική χωρητικότητα της έδρας του Άρη.

  Οι αλλαγές αυτές επηρεάζουν την αρίθμηση των εισιτηρίων και πρέπει πρώτα να ρυθμιστούν ορισμένες διαδικαστικές λεπτομέρειες πριν τα διαρκείας να διατεθούν online. Αυτό αναμένεται να γίνει από αύριο (23/05) και έτσι οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται πλέον και μέσω της Viva.

   

  Inbox
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk