• Αναζήτηση
 • Οι επερχόμενες εκλογές «ανοίγουν» τα τα διόδια όλης της χώρας

  Προκειμένου οι πολίτες να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους για τις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν διόδια θα μπορούν να διέρχονται την ερχόμενη Κυριακή οι πολίτες σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Αττική Οδό.

  Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύσουν την Κυριακή 26 Μαΐου 00:00 ως τις 24:00.

  Η απόφαση ελήφθη από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους για τις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

  Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα είναι ελεύθερη η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων από την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 06:00 έως και την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 24:00, με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του δικαστικού αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.

  Ειδικότερα, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών ΙΧ και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:

  – Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα- Κόρινθος- Πάτρα- Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)

  – Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου

  – Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και Λεύκτρο- Σπάρτη (Μορέας)

  – Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση- Σκάρφεια

  – Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια- Ράχες

  – Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες– Κλειδί)

  – Εγνατία Οδός

  – Αττική Οδός

  Η ίδια απόφαση αφορά και την Κυριακή 2 Ιουνίου, καθώς τότε θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές σε όσους δήμους και περιφέρειες χρειαστεί.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk