Στις βλέψεις της για τον δήμο Πειραιά αναφέρθηκε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Νόνη Δούνια, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή One Line.

Η κ. Δούνια είπε πως «θέλουμε ο Πειραιάς να αποτελέσει προορισμό και όχι πέρασμα», ενώ συμπλήρωσε πως «όλος αυτός ο κόσμος που είναι περαστικοί, θέλουμε να περνάνε τον χρόνο τους στον Πειραιά» και συνέχισε «θέλουμε να έρθουν να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν, να απολαύσουν τη γαστρονομία, τα μουσεία, το παράκτιο κομμάτι όπου μπορούν να κάνουν βόλτα».

Μάλιστα, κατέστησε σαφές ότι στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «υπάρχει μια πολύ καλή ομάδα ανθρώπων, όπου με τη συλλογική προσπάθεια μπορούμε να το πράξουμε αυτό».

Ερωτηθείσα για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια είπε πως «όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μου μπορώ να έχω λίγο παραπάνω χρόνο και θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ με τα κοινά», ενώ χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση του κ. Μώραλη την οποία «με χαρά αποδέχτηκα γιατί εκτός από ότι τον γνωρίζω προσωπικά, ζω στον Πειραιά και βλέπω καθημερινά το έργο του στην πόλη».

Αναφορικά με τον τομέα που θέλει να ασχοληθεί υπογράμμισε ότι θα κάνει ότι θεωρεί ο κ. Μώραλης ότι της ταιριάζει και υπογράμμισε πως «μπορώ να βοηθήσω, με ενδιαφέρει ο αθλητισμός, αλλά και ο πολιτισμός, αλλά και ότι έχει να κάνει με την προβολή της πόλης μου και των δράσεων ώστε να προβάλω την πόλη μου με τον καλύτερο τρόπο».

Πηγή: onetv.gr