«Πολιτική ανοησία» χαρακτήρισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης το δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Δημοκρατία για τις επερχόμενες εκλογές. «Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ είναι ψήφος στον ολοκληρωτισμό των Βρυξελλών και στη γερμανική Ευρώπη», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος περιόδευσε στην Καλαμάτα.

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ότι αποτελεί «μεγάλη πολιτική ανοησία και δείχνει ότι εκλαμβάνουν τους πολίτες ως πολιτικούς βλάκες πρώτου μεγέθους όταν τους λένε ότι το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ».

«Γιατί ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι υπάλληλοι των Βρυξελλών και τα εκτελεστικά όργανα τους στην πατρίδα μας. Γιατί Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι υπάλληλοι του Γιούνκερ, του Βέμπερ, της Μέρκελ και του Μακρόν. Είτε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσει κανείς, είτε Μητσοτάκη και τη νεοφιλελεύθερη μούχλα της ΝΔ, ψηφίζει και επιβραβεύει στην ουσία τις Βρυξέλλες», τόνισε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι είτε κανείς επιλέξει τον Αλέξη Τσίπρα είτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «εγκρίνει, ψηφίζει και επιβραβεύει» μεταξύ άλλων την άγρια λιτότητα των Βρυξελλών και την κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων, τα μνημόνια και την επ’ αόριστον συνέχισή τους και την περικοπή των συντάξεων μέχρι εκμηδενίσεώς τους.

Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης υπογράμμισε πως «με ισχυρή ΛΑΕ, που θα παλεύει θα υπάρξει πραγματική αντιπολίτευση στον τόπο με στόχο μια νέα λαϊκή διακυβέρνηση για μια Ελλάδα κυρίαρχη, βαθιά δημοκρατική και ανεξάρτητη χωρίς ευρωατλαντικά δεσμά».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ