Σαν την λαίλαπα από τον δράκο της Νταϊνέρις στο Game of Thrones παρομοιάζει τον Αλέξη Τσίπρα η ΚΝΕ στο νέος της σποτ για τις ευρωεκλογές. Το σενάριο του διάρκειας 55 δευτερολέπτων βίντεο βασίζεται στο δίπολο «ΣΥΡΙΖΑ-Τι νομίζεις ότι ψηφίζεις» και «ΣΥΡΙΖΑ-Τι πραγματικά ψηφίζεις».

Το βίντεο ξεκινά με τον Αλέξη Τσίπρα από τη θέση του πρωθυπουργού στα κυβερνητικά έδρανα να λέει «δεν σας κάνουμε τη χάρη να ψηφιστούν Μνημόνια από αυτή τη Βουλή» και στη συνέχεια να ψηφίζει «ναι» στην ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο. Το σποτ της ΚΝΕ συνεχίζει με τον Αλέξη Τσίπρα να καταφέρεται κατά του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια να μιλά για τις νατοϊκές υποχρεώσεις της Ελλάδας κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τρίτο «χτύπημα» της νεολαίας του Κομμουνιστικό Τσίπρα οι καταγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για τη βία κατά διαδηλωτών που συνοδεύεται με τα ΜΑΤ να επιτίθενται κατά πολιτών. Το σποτ κλείνει με δύο αναφορές στο Game of Thrones: Η πρώτη με την Νταϊνέρις να την αποθεώνουν πριν τελικά ο δράκος της να φέρει την καταστροφή και η δεύτερη με την Άρια να μαχαιρώνει τον Night King.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: onetv.gr