• Αναζήτηση
 • Κωνσταντοπούλου: Οι Έλληνες δεν εξαγοράζονται με τα φιλοδωρήματα Τσίπρα

  Προτεραιότητα του κόμματός της εφόσον εκλέξει εκπρόσωπό της στο ευρωκοινοβούλιο, αναφέρει η κ. Κωνσταντοπούλου, θα είναι «να θέσουμε το θέμα της κατάλυσης της δημοκρατίας στη χώρα μας, με την επιβολή των μνημονίων αλλά και της Συμφωνίας των Πρεσπών»

  «Οι ευρωεκλογές δεν είναι ούτε δημοψήφισμα ούτε δημοσκόπηση. Είναι η πρώτη ευκαιρία που έχει ο λαός μας, μετά από 4 χρόνια επιβολής του «ναι» από τους δανειστές, δηλαδή τα όργανα της ΕΕ, να αντιδράσει και να στείλει στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που θα υπερασπιστούν τα δίκαιά του απέναντι στη γραφειοκρατία και τη δεσποτεία των Βρυξελλών», τονίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και υποψήφια ευρωβουλευτής.

  Σε συνέντευξή της στη Realnews αναφερόμενη στα μέτρα ελάφρυνσης που ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός, κάνει λόγο για «προσβολή της νοημοσύνης και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων», οι οποίοι όπως συμπληρώνει «έχουν περηφάνια και δεν εξαγοράζονται με αυτά τα φιλοδωρήματα, ούτε ξεχνούν».

  Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ακόμη πως πρώτη προτεραιότητα του κόμματός της εφόσον εκλέξει εκπρόσωπό της στο ευρωκοινοβούλιο θα είναι «να θέσουμε το θέμα της κατάλυσης της δημοκρατίας στη χώρα μας, με την επιβολή των μνημονίων αλλά και της Συμφωνίας των Πρεσπών».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk