• Αναζήτηση
 • Ε. Βενιζέλος στο One Channel: Ο λαός είδε το «όχι» του δημοψηφίσματος να ευτελίζεται, αλλά ξαναψήφισε ΣΥΡΙΖΑ

  Στην κρίση της Ελλάδας, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Citizen One

  Στην κρίση της Ελλάδας, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Citizen One.

  Ο κ. Βενιζέλος ερωτηθείς για τις ευθύνες του λαού στο να φτάσει η Ελλάδα στην κρίση, είπε πως «αν ο πολιτικός έχει ένα βουνό ευθύνης, οι πολίτες δεν έχουν έναν κόκκο άμμου ευθύνης;» και συνέχισε πως οι Έλληνες επιμένουν στις επιλογές τους.

  Ως παράδειγμα έδωσε τον Ιανουάριο του 2015 που οι πολίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, είδαν να γίνεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είπαν με 62% «όχι» στο δημοψήφισμα, έζησαν την επόμενη μέρα τον ευτελισμό και την ανατροπή της πλειοψηφίας και στη συνέχεια ξαναπήρε πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

  Πηγή: onetv

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk