• Αναζήτηση
 • ΗΣΑΠ: Οργή επιβατών για οδηγό που απαγόρευσε την παραμονή σκύλου σε βαγόνι

  Ο οδηγός αποφάσισε να σταματήσει εντελώς το δρομολόγιο μέχρι να απομακρυνθεί ο σκύλος από τον συρμό.

  Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Ταύρος» το βράδυ της Πέμπτης, με αφορμή την απόφαση του οδηγού να μην επιτρέψει την παραμονή σκύλου σε βαγόνι του συρμού.

  Ο οδηγός, μάλιστα, αποφάσισε να σταματήσει εντελώς το δρομολόγιο και να φωνάξει την ασφάλεια του σταθμού μέχρι να απομακρυνθεί από το βαγόνι ο σκύλος, κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των επιατών.

  Σε βίντεο που κατέγραψε επιβάτης και ανήρτησε στο Facebook, οι επιβάτες – κάθε άλλο παρά ενοχλημένοι από την παρουσία του σκύλου – εμφανίζονται να αποφέρουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον οδηγό του συρμού. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου ζητούσε από τους επιβάτες να κάνουν ό,τι μπορούν για να μετακινηθεί μαζί με τον τετράποδο φίλο του.

  Με βάση την νομοθεσία τα σκυλιά μπορούν να μεταφέρονται με τις δημόσιες συγκοινωνίες είτε σε κλουβιά μεταφοράς είτε με φίμωτρο. Ωστόσο, οι επιβάτες επέμεναν ότι το σκυλί δεν ενοχλούσε και ο οδηγός έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η κόκκινη υπεροχή… Η νεαρή γυναίκα έβγαλε από το δάχτυλό της το ογκώδες ρουμπίνι. Το ακούμπησε στο μικρό τραπέζι, δίπλα ακριβώς στο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk