• Αναζήτηση
 • Επεισόδια σε αντιφασιστική πορεία στην λεωφ. Αθηνών

  Λόγω της προεκλογικής συγκέντρωσης της ΧΑ στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στην Ακαδημία Πλάτωνος

  Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο νωρίτερα στον Κολωνό που είναι σε εξέλιξη αντιφασιστικές συγκεντρώσεις λόγω της προεκλογικής συγκέντρωσης της ΧΑ στην πλατεία Αγ. Γεωργίου με κεντρικό ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη.

  Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια σημειώθηκαν στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος της Γεωπονικής Σχολής και της Σπύρου Πάτση όταν ομάδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις.

  Συγκεκριμένα ομάδα αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε αρχικά στο ύψος της Γεωπονικής Σχολής όπου σημειώθηκε η πρώτη ένταση με τα άτομα να κινούνται προς τον Κολωνό και στο ύψος της Σπύρου Πάτση σημειώθηκε νέα ένταση με ρίψη μολότοφ και χημικών.

  Κλειστή είναι η Λεωφόρος Αθηνών και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας στο ύψος της Σπύρου Πάτση ενώ στη γύρω περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έχουν δημιουργήσει φραγμό με κλούβες στις οδούς Πλάτωνος και Επιδαύρου.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk