Τίμησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη οι Θρύλοι του Ολυμπιακού

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη

Τίμησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη οι Θρύλοι του Ολυμπιακού

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη

Οι Θρύλοι του Ολυμπιακού, παίκτες που έγραψαν ιστορία φορώντας την φανέλα της ομάδας του λιμανιού, τίμησαν τον διοικητικό ηγέτη των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Η  βράβευση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού έγινε στο  Μικρολίμανο και συγκεκριμένα στο «Βαγγ-Ειρ».

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των Ερυθρόλευκων:

Δίπλα στη θάλασσα του Πειραιά στο πανέμορφο Μικρολίμανο ζωντάνεψε η Θρυλική ιστορία του Ολυμπιακού, το βράδυ της Τετάρτης (15/5). Στο «Βαγγ-Ειρ», παρευρέθηκαν μερικά από τα θρυλικά ονόματα της ιστορίας του Θρύλου, για να τιμήσουν τον ηγέτη μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη. Το παρών έδωσαν επίσης, μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ και συνεργάτες του κ. Μαρινάκη.

Δαρίβας, Γιούτσος, Υφαντής, Γκαϊτατζής, Σάββας Θεοδωρίδης, Γκαβέζος, Γλύκας, Κελεσίδης, Αγγελής, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Παππάς, Τζανετουλάκος, Μίχος, Καλτσάς, Βαμβακούλας, Μπονόβας, Μουκέας, Βαΐτσης, Κριμιτζάς, Δαμιανίδης, Αμανατίδης, Γκόγκιτς, Ζαραδούκας, Κτενάς, Παπάζογλου, Σταμάτης, Καψιμάλλης, Κουμαριάς, Κωττάκης, Πολίτης, Προκόβας, Καλύβας, Αρζένης, Τσαμάκος, Κορωνιάς, Μαρτίνος, Γρηγορίου, Κασελίνης, Κυριμόπουλος, Μπουντούρης, ήταν μερικά από τα θρυλικά ονόματα της ιστορίας του Θρύλου, που από νωρίς το απόγευμα συγκεντρώθηκαν, σε μία εορταστική βραδιά για την οικογένεια του Ολυμπιακού!

Λίγο αργότερα ο κ. Μαρινάκη έφτασε στο παραδοσιακό «Βαγγ-Ειρ» και όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για τον ηγέτη του Θρύλου μας, ενώ τον συνόδευε και ο θρυλικός ύμνος του Συλλόγου. Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Αντώνης Γλύκας, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους, στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Βεβαίως, η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν πήρε το λόγο ο θρύλος, Γιώργος Δαρίβας, Πρόεδρος των Βετεράνων, ο οποίος τόνισε την στήριξη όλων στον Βαγγέλη Μαρινάκη και βροντοφώναξε: «Στην υγειά του αιώνιου ηγέτη μας που έφερε στον Ολυμπιακό την σιγουριά. Κάτι που δεν έχουν οι άλλες ομάδες. Εφόσον υπάρχει Μαρινάκης, να έχετε υπόψη σας, ότι θα είμαστε πάντα ενωμένοι!». Εν συνεχεία, ο Σύνδεσμος Βετεράνων παρέδωσε κύπελλο προσφοράς στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και στο Δήμαρχο, κ. Γιάννη Μώραλη.

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης πήρε το λόγο και δήλωσε: «Είμαστε τα τελευταία πέντε χρόνια στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη όσο αναφορά τον Δήμο Πειραιά και θέλω να πω μετά απ’ όλα αυτά τα χρόνια, ότι μπορούμε και περπατάμε στους δρόμους του Πειραιά με ψηλά το κεφάλι και κοιτάζουμε όλους τους Πειραιώτες στα μάτια, γιατί τους είχαμε πει λίγα λόγια και τους είχαμε υποσχεθεί πολλά έργα. Και το πράξαμε σε όλο του το μεγαλείο. Επίσης, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και τη δεύτερη πενταετία. Μετά και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και πιστεύουμε ότι σε δύο χρόνια από σήμερα, θα περπατάτε σε έναν διαφορετικό Πειραιά. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Δήμος επιχειρηματικά.

Εμείς αγαπάμε τον Πειραιά, όπως αγαπάμε και τον Ολυμπιακό. Είναι οι δύο μεγάλες μας αγάπες και πορευόμαστε έτσι! Εκτός ότι ζητάω απ’ όλους σας την συμπαράστασή σας, στον τίμιο αγώνα που έχουμε ξεκινήσει. Στις 26 Μαΐου θέλουμε να είμαστε για άλλη μία φορά ΝΙΚΗΤΕΣ, γιατί εμείς έχουμε συνηθίσει σε μεγάλες νίκες. Μένουν λίγες ημέρες ακόμα, θα τρέξουμε λίγο παραπάνω για να κερδίσουμε για ακόμα μία φορά! Τελειώνοντας, θέλω να σας πω κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Και αυτό είναι το εξής: Όλοι εσείς εδώ που έχετε περάσει από τον Ολυμπιακό, σαν παίκτες, σαν προπονητές και σαν παράγοντες από διάφορες θέσεις, είστε πάντα κοντά!

Είτε είστε μέσα στην ομάδα, είτε έξω από την ομάδα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει ότι είμαστε όλοι ενωμένοι. Η αγκαλιά μας είναι μεγάλη. Χωρίς εξαιρέσεις. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το βλέπω αυτό εδώ απόψε. Αλλά όχι μόνο εδώ, αλλά και σε όλη την Ελλάδα! Σας ευχαριστώ πολύ και να είστε πάντα καλά!».

Ο κ. Γιάννης Μώραλης πήρε ακολούθως τον λόγο, τονίζοντας: «Πρώτα απ’ όλα να σας ευχαριστήσω πολύ. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να σε βραβεύουν οι ήρωες σου. Μεγαλώσαμε μαζί σας σε διάφορα στάδια και ηλικίες. Εγώ είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί σας για πρώτη φορά το 1994-95, κάναμε πολλά μαζί. Πολλές δράσεις, πολλά παιχνίδια, ήμασταν κοντά. Έχω παρακολουθήσει αυτή την εξέλιξη αυτού του εκπληκτικού Συνδέσμου, όχι λόγω των ανθρώπων μόνο, αλλά λόγω της κοινωνικής προσφοράς του μέσα από τους εκατοντάδες αγώνες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Είχα την χαρά αυτή να συνεργαστώ με όλους σας, με κάποιους λιγότερο, με κάποιους περισσότερο. Πολλούς από εσάς, σας γνωρίζω και μέσα από την ομάδα, εκεί που εργάστηκα και εγώ για 21 χρόνια. Δεν είναι λίγα, είναι πολλά. Είναι το 1/3 της ζωής μου. Για τον Δήμο Πειραιά τα είπε όλα ο κ. Μαρινάκης. Ξεκινήσαμε το 2014 με ιδέα του κ. Μαρινάκη, εκείνος δημιούργησε τον συνδυασμό, επιλέχθηκε να βγω εγώ μπροστά να συντονίσω. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Είναι μία ομάδα ο «Πειραιάς Νικητής», όπως ομάδα είναι και ο Ολυμπιακός. Ξέρετε πολύ καλύτερα από εμένα ότι οι ομάδες κερδίζουν και όχι τα άτομα. Αν δεν παίξουν και οι 11 παίκτες, αν δεν παίξει και ο κόσμος δεν κερδίζεις. Έτσι δουλεύουμε και στον Πειραιά. Όπως είπε και ο κ. Μαρινάκης κάναμε αρκετά και θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Ζητάμε την στήριξή σας για να κάνουμε μία δυνατότερη νίκη από το 2014 και πιστεύω ότι θα είναι μεγαλύτερη νίκη.

Είμαστε μία ομάδα, έχουμε γνώση, διάθεση, εντιμότητα και ικανότητα, θέλουμε όλοι να προσφέρουμε. Κανείς από τον συνδυασμό μας δεν ήρθε να πάρει κάτι από τον Πειραιά, πόσο μάλλον ο κ. Μαρινάκης. Αντιπαρέρχομαι όλες αυτές τις γελοιότητες τις οποίες ακούμε κατά καιρούς ότι ήρθαν ολιγάρχες στον Δήμο Πειραιά και όλες αυτές τις αηδίες. Είμαστε μία ομάδα δυνατή θέλουμε να σας έχουμε κοντά μας, Ευχαριστούμε για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και πόσο μάλλον για τη στήριξη που θα μας δώσετε αυτές τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές. Να είστε καλά και ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!».


Ακολούθησαν τα ζεστά λόγια του κ. Θεοδωρίδη και οι αναφορές στο παρελθόν αλλά και στο παρόν. Πιο συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει όλοι μας να είμαστε δίπλα στον ηγέτη μας και στον Γιάννη Μώραλη για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Πειραιά. Ο Πειραιάς Ολυμπιακοκρατείται και θα έρθει για ακόμα μία φορά η νίκη!».

Η βραδιά συνεχίστηκε με ιστορίες και μνήμες από το μεγαλείο του Θρύλου αλλά και με συζητήσεις για την πόλη του Πειραιά, με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ενθουσιασμένο να ακούει τους θρύλους του Θρύλου να μιλούν για την ατελείωτη προσφορά του ηγέτη του Ολυμπιακού και στους ίδιους και στην κοινωνία!

Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, ο κ. Γλύκας, που οργάνωσε με επιτυχία την υπέροχη αυτή εκδήλωση μίλησε και για το μεγάλο φιλικό του Σαββάτου (18/5) στο μαρτυρικό Μάτι Αττικής, τονίζοντας ότι πάντα σύμφωνα με το όραμα του κ. Μαρινάκη, οι Βετεράνοι και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρίσκονται κοντά στην κοινωνία και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.