Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 7-5 της Βουλιαγμένης στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1 και κατάκτησε το 6ο σερί πρωτάθλημα!

Οι Ερυθρόλευκες με την βοήθεια των φιλάθλων τους έφτασαν στη σπουδαία νίκη και έγραψαν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Τη μεγάλη μάχη με την Βουλιαγμένη παρακολούθησε δια ζώσης και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στο Κολυμβητήριο και στήριξε έμπρακτα τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του.

Επιβεβαίωσε δε με την παρουσία του ότι βρίσκεται δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Στο τέλος μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και «αιμοδότης» του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε μαζί με τους φιλάθλους την κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος ήρθε μετά από μια πολύ σκληρή μάχη. Μια ακόμα σπουδαία μέρα για τον Ολυμπιακό, που πρόσθεσε μια ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη του.

Μαζί με τον ηγέτη των Πειραιωτών, στο γήπεδο βρέθηκε φυσικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, αλλά και σύσσωμη η ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: