Ο Ντομινίκ Στρος Καν κάνει διακοπές στη Μύκονο

Ο 70χρονος Γάλλος έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο τελευταίος του γάμος ήταν τον Οκτώβριο του 2017 με την Μαροκινής καταγωγής Μύριαμ Λ’ Αουφίρ

Διακοπές στην Μύκονο κάνει αυτές τς ημέρες ο Ντομινίκ Στρος Καν. Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επέλεξε το νησί των Ανέμων για να ξεκουραστεί με την συντροφιά της νέας του συζύγου Μύριαμ Λ’ Αουφίρ, με την οποία τον συνέλαβε να κάνει βόλτα στην Άνω Μερά η κάμερα του Mykonos Live TV.

Ο… ατακτούλης πάλαι πότε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, που το 2011 κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, κάθισε σε παραδοσιακό ταβερνάκι όπου απόλαυσε τις τοπικές λιχουδιές.

Ο 70χρονος Γάλλος έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο τελευταίος του γάμος ήταν τον Οκτώβριο του 2017 με την Μαροκινής καταγωγής Μύριαμ Λ’ Αουφίρ.

Κοινωνία
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk