Tο τραγούδι-φαινόμενο «Μama?» του Sin Boy με τις 19,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube έχει γίνει το απόλυτο viral των ημερών και δεν ξεφεύγει από την υπόληψη ούτε του ίδιου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Αυτό εξάλλου φάνηκε κατά τη συνάντησή του με τον ράπερ Υποχθόνιο, ο οποίος επίσης συμμετέχει στο τραγούδι και εξήγησε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ το… νόημα πίσω από τους στίχους του hit.

To στιγμιότυπο καταγράφηκε στη χτεσινοβραδινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte, παρουσία αρκετών στελεχών του κόμματος, αλλά και καλλιτεχνών. Ο Υποχθόνιος λοιπόν – ή εν συντομία «Ύπο» – εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει… μαμά. «Το μαμά που άκουσες είναι… οικογενειοκρατία. Το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος»», εξήγησε ο «Ύπο» στον πρωθυπουργό, ο οποίος άκουγε προσεκτικά.

Από δίπλα ήταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος κατέγραψε το όλο σκηνικό σε story στο Instagram.

Νωρίτερα, ο Υποχθόνιος είχε ανεβάσει και άλλα stories με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών Νάσο Ηλιόπουλο, την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη, καθώς και βίντεο από την ομιλία του πρωθυπουργού.